Sveriges laguppställning mot Estland den 4 september 2014

Sverige spelar träningslandskamp mot Estland och här hittar du vår laguppställning. Detta är en viktig match inför EM kvalet och den viktiga matchen Österrike – Sverige den 8 Sept.

Glädjande är att Zlatan Ibrahimovic är spelklar och kan gå för fullt. Offensivt får han sällskap av Nabil Bahoui och Emil Forsberg.

Laguppställningar Sverige – Estland 4 september 2014

Sverige
4-3-2-1 uppställning
Nordfeldt
Bengtsson Antonsson Granqvist M Olsson
Larsson Ekdal Källström
Bahoui Forsberg
Ibrahimovic

Man kan gissa sig till att detta är en tänkbar startuppställning även mot Österrike i EM kvalet med undantag av att Andreas Isaksson troligtvis kommer vakta målet då.

Erbjudanden till matchen:
Speltips Bet3650-0 Garanti på Sveriges landskamper och EM kval
Bet365 har 0-0 garanti på samtliga Sveriges landskamper och EM kval. det innebär att om matchen slutar mållös så får du tillbaka insatsen på ett flertal spelformer.
Bet365 har dessutom en av de bästa bonusarna till nya spelare på 100% upp till 1000 kr + 500 kr extra i mobilbonus! Till Bet365

Spelbolag NordicbetAndra chansen hos Nordicbet om Sverige inte besegrar Estland
Om Sverige inte vinner matchen får du en andra chans hos Nordicbet. Då betalar de tillbaka förlustspelen gjorda innan match upp till 500 kronor. Spelen de betalar tillbaka är: Rätt resultat, Halvtidsresultat och Halvtid/Full tid. Till Nordicbet