Sporterbjudanden i November 2015

Ny månad och det finns mängder av bra sporterbjudanden att spela på under November månad. Och snart är det dags för julkalender på sport också.

Gillar du fotboll? Då kan du spela på Champions League som har två omgångar 3-4 november och 24-25 november med höjdarmatcher som Real Madrid – PSG och Malmö FF mot PSG den 25 november. Premier League går in i ett hektiskt matchande och många heta matcher kommer avgöras däribland Arsenal – Tottenham 8 november och Manchester City – Liverpool den 21 november.

I La liga väntar det största mötet EL Clasico som spelas 21 november mellan Real Madrid och Barcelona. Den matchen kan du dessutom se via gratis live stream hos Bet365

Men även landslagsfotbollen står inför ett avgörande då Sveriges herrar ska spela Play Off mot Danmark i två matcher. Vinnaren i de matcherna får en biljett till EM i Frankrike som spelassommaren 2016. Sverige – Danmark spelas på Friends Arena lördagen den 14 november. Returen spelas i Danmark tisdag den 17 november.

Här är två bra bonusar att välja på om du vill spela på fotboll i November:
Ladbrokes har nu en exklusiv bonus tillsammans med Betsmart.se. Nya spelare får som vanligt 1000 kr med bonuskod SW100 i gratis spel men nu får nya spelare även ett 50 kr gratisbet efter att första spelet lagts.
Till Ladbrokes

William Hill har ett mycket stort spelutbud och en bra live betting och just nu en bra oddsbonus på 100% upp till 1000 kr med kampanjkod SVWH. Till William Hill