Laguppställningar Österrike – Sverige 8 september 2014

Sverige spelar en viktig em-kvalmatch mot Österrike den 8 september kl 20:45 och här hittar du vår laguppställning. Läs mer om matchen här : Österrike – Sverige den 8 Sept.

Glädjande är att Zlatan Ibrahimovic är spelklar och kan gå för fullt. Offensivt får han sällskap av Erkan Zengin och Jimmy Durmaz.

Laguppställningar Österrike – Sverige 8 september 2014

Sverige
4-3-2-1 uppställning
Isaksson
Bengtsson, Antonsson, Granqvist, M Olsson
Larsson, Ekdal, Källström
Durmaz, Zengin
Ibrahimovic

Nabil Bahoui fick en ljumskada och kan inte merdverka. Annars är det troligt att han fått starta. Nya Hrgota kan hoppa in i andra halvlek och avgöra!

Erbjudanden till matchen:
Speltips Bet3650-0 Garanti på Sveriges landskamper och EM kval
Bet365 har 0-0 garanti på samtliga Sveriges landskamper och EM kval. det innebär att om matchen slutar mållös så får du tillbaka insatsen på ett flertal spelformer.
Bet365 har dessutom en av de bästa bonusarna till nya spelare på 100% upp till 1000 kr + 500 kr extra i mobilbonus! Till Bet365

Spelbolag NordicbetAndra chansen hos Nordicbet om Sverige inte besegrar Estland
Nordicbet har andra chansen erbjudanden på EM kvalet.
8 september Om Sverige besegrar Österrike i måndagskvällens EM-kvalmatch får du en andra chans. De återbetalar då upp till 500 kr per spelare på följande speltyper: De utvalda spelen är: Rätt slutresultat, Halvtidsresultat, Halvtid/Full tid och Förste målskytt..
Till Nordicbet