Laguppställning Liechtenstein – Sverige 9 okt 2015

Här följer Sveriges laguppställning i EM kval matchen Liechtenstein – Sverige 9 oktober 2015. Här följer den av Erik Hamren bekräftade och officiella laguppställningen. Läs även om ett speltips på Liechtenstein – Sverige.

Sveriges laguppställning mot Liechtenstein 9 oktober 2015

Här följer den officiella laguppställningen mot Liechtenstein i EM kvalmatchen inför Frankrike EM 2016:
Isaksson
Lustig, Antonsson, Granqvist, Olsson
Zengin, Ekdal, Källström, Durmaz
Zlatan, Berg

Vi ser alltså att Sverige ställer upp med en 4-4-2 uppställning nu när motståndet är relativt dåligt. Vi ser ingen anledning till att spela 4-5-1 mot ett lag som Liechtenstein. Sverige har i de senaste landskamperna varit riktigt dåliga och nu behövs det att vi snabbt hittar tillbaka på vinnarspåret och det gör vi med denna startuppställningen som ser stark ut. Även Guidetti kan vara aktuell för inhopp om det skulle behövas.

Odds erbjudanden till Liechtenstein – Sverige

Speltips 24h bet24hbet dubblar dina vinster på EM kvalet.
Bet24 dubblar dina vinster upp till 20 euor när du spelar på EM kval matcherna Liechtenstein – Sverige eller Sverige – Moldavien! Dessutom en grym 100% upp till 500 kr odds bonus till nya spelare!
Till 24h bet

Spelbolag Betway500 kr gratis bet från Betway
Betway har en perfekt odds bonus till landskampen och övriga EM kval matcher. De erbjuder nu alla nya spelare ett gratis spel lika stort som första insättning max 500 kr!
Till Betway