Champions League kvartsfinalerna 2016 lottade

Så nu är Champions League kvartsfinalerna 2016 lottade och det blir följande matcher att se fram emot i Champions League:

Kvartsfinaler 2016

Wolfsburg – Real Madrid
Bayern München – Benfica
Barcelona – Atletico Madrid
PSG – Manchester City

kvartsfinaler champions league2016

Wolfsburg – Real Madrid

Real Madrid fick en drömlottning. Wolfsburg känns som det på pappret svagaste motståndet och allt talar för att Real når semifinal i årets Champions League

Bayern München – Benfica

Även Bayern München fick en riktigt bra lottning och det kommer att bli minst ett tyskt lag i semifinal i årets CL. Benfica är bra men Bayern är minst en klass bättre och i ett dubbelmöte brukar det visa sig tydligt.

Barcelona – Atletico Madrid

Att möta Atletico var ingen bra lottning för Barca. Det är ett av de lag som Barcelona har svårast för. Atleticos starka defensiv kan ställa till det men favoriter att gå vidare är givetvis Barcelona.

PSG – Manchester City

Detta var en riktigt bra lottning för Zlatan och PSG. Man City är inte i någon bra form och måste dessutom satsa hårt på ligan för att klara en CL plats till nästa säsong. Klar fördel PSG!

Kvartsfinalerna spelas den 5-6 April och returerna spelas redan veckan efter. Det är ett tufft spelschema som passar PSG extra bra då deras ligaseger redan är klar.

Redan nu finns det odds på samtliga matcher hos Spela hos Bet365