Bet365 freebet på Juventus – Real Madrid

Missa inte att Bet365 har ett riktigt bra freebet erbjudande på semifinalen i Champions League mellan Juventus – Real Madrid

Det är ett 250 kr riskfritt spel som alla som lägger ett spel innan match kan ta del av. ett mycket generöst erbjudade med tanke på att Bet365 redan har bland de bästa oddseon och den bästa startbonusen av alla spelbolag. Till Bet365

250 kr freebet Bet365

Matchen mellan Juventus och Real Madrid är även intressant då det är semifinal i Champions Legaue och det innebär att en biljett till finalen den 6 Juni 2015 står på spel. Real Madrid är blytunga favoriter att gå till ännu en final men Juventus har sin stora chans i Turin och då skall det till en seger idag. Int alls omöjligt med tanke på att laget är i bra form och redan har tagit ligatiteln vilket innebär att man kan matcha bästa laget i dessa matcher.

Vi tror på Juvve i detta första mötet och då kan man med fördel använda sig av Bet365s gratis spel på Champions League! Du får ett gratis spel upp till 250 kr och du lägger ett spel innan match.

I den andra semifinalen möts Bayern Munchen och Barcelona och där är Barca favoriter med tanke på att Bayern dras med en hel del tunga skador. Det lutar åt Real Madrid och Barcelona i final den 6 Juni om nu inte Bayern och Juventus kan överraska!

Till Speltips Bet365